čtvrtek 17. března 2016

That day, 28.2.2016

♥ About twice a month we have a little meet-up in Olomouc. We call it "Tea Time"! If you live in Olomouc, feel free to join our meet-up group here on Facebook.
♣ Each Tea Time is somehow special - sometimes we have a special dresscode, other time we have a special program. That day we wanted to visit a newly opened luxorious restaurant - Svatováclavský Restaurant. Wow, it was such a fancy place! Bud sadly it was forbidden to take photos inside, so look at their website at the interier :)
♥ It was probably the first meetup where were more men than women! That's very rare at our lolita meetups. No wonder the talk was mostly about steampunk and sci-fi. Thanks to them is my lists of "must watch movies" and "must read books" longer... :D
♥ Then we went to the town to take some photos. Thanks to Michal we have a lot of nice photos here :)
♣ And in the end of the day we went to a beautiful café Bellis! The yummy cake on the picture is from there. It was one of the most delicious cake I have ever eaten :3
♥ (Secret info for my readers: I hope to plan a lovely lolita tea party in the café Bellis this summer, so stay tuned! (^_-))

---

♥ Asi dvakrát do měsíce míváme malé setkání v Olomouci. Říkáme tomu "Čas na čaj"! Pokud žijete v Olomouci, klidně se připojte k naší skupině zde na Facebooku.
♣ Každý Čas na čaj je něčím zvláštní - někdy máme specielní dresscode, jindy je to specielní program. Ten den jsme chtěli navštívit čerstvě otevřenou luxusní restauraci Svatováclavský Restaurant. Takové pohádkové místo! Bohužel ale se uvnitř nesmělo fotit, tak se na interiér můžete podívat jen na jejich webu :)
♥ Byl to nejspíše první sraz, kde bylo více mužů než-li žen! To je u našich lolitích srazů velmi výjimečné. Není divu, že se řeč točila hlavně kolem steampunku a sci-fi. Skvělé, teď jsou mé seznamy filmů, co chci vidět a knížek, co chci přečíst ještě delší :D
♥ Následovně jsme zašli do města udělat pár fotek. Děkuji Michalovi za spoustu pěkných fotek zde :)
♣ A nakonec jsme zakotvili v krásné kavárně Bellis! Ten vynikající dort na fotce je odtud. Jeden z nejlepších, co jsem kdy jedla :3
♥ (Svým čtenářům vyzradím malé tajemství: přála bych si v kavárně Bellis udělat kouzelnou lolití tea party letos v létě. Máte se na co těšit (^_-))


 

Žádné komentáře:

Okomentovat