pátek 15. ledna 2016

That day, 28.11.2015

Let's look back in time, to end of November 2015, to a Christmas Lolita Meetup in Prague!
♥Although (as a organizator) I always see little things which can be done better next time, I enjoyed a wonderful time in a wonderful company!
♣ There are so many people I want to say thank you. Thank you, my dear friends for lovely christmas gifts. Giant thank you to everyone, who helped in organization of this event: Clarissa, Margueritte, Ketmara, photographers, make-up artists, club Kotelna. Everyone did their best! Thanks also to all beautiful models, who presented outfits in indie brand fashion show. And one special thanks to Louisa, who helped me carry my giant bags to Prague and back to Olomouc again! :)
♥ I am happy I could share the table with Cloudberry Lady and also present her dress and hats on a fashion show. I am also happy I could share the table with Bara no Usagi - their work is extraordinary.


- - -

♥ Přestože (jako organizátor) vidím nedostatky, které by se daly do příště vylepšit... sraz jsem si náramně užila, především díky milé společnosti :)
♣ Chtěla bych poděkovat takové spoustě lidí. Děkuji svým drahým přátelům za krásné vánoční dárky. Obrovské díky patří všem, co se na přípravách srazu podíleli - Clarisse, Margueritte, Ketmaře, fotografům, vizážistkám, klubu Kotelna. Všichni odvedli skvělou práci! Také děkuji krásným modelkám na přehlídce, zvládly to dokonale. A jedno speciální poděkování Louise, která mi pomohla cestovat s mými gigantickými zavazadly vlakem tam i zpátky! :)
♥ Bylo mi ctí prodávat zboží od Cloudberry Lady a též prezentovat její šaty i klobouky na módní přehlídce. A moc ráda jsem sdílela stůl s Bara no Usagi - jejich práce je vyjímečná.


 video by Quaintrelle Georgiana (youtube, blog)

Žádné komentáře:

Okomentovat